Drogemortel.nl

Drogemortel.nl is onderdeel van MPG

Drogemortel.nl is onderdeel van Mixing Plant Gennep BV (MPG). MPG is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen AVG en Mobigroep BV. Waar Mobigroep zich specialiseert in cement, scheepstransport en menginstallaties voor infrastructurele werken, is AVG actief in de transport- en bouwstoffensector, infra en explosievenopruiming. Twee veelzijdige bedrijven die in 2013 een gezamenlijke behoefte hadden aan een menginstallatie voor droge poeders en mortels. Hieruit is MPG BV ontstaan.

MPG is zo’n 10 jaar geleden begonnen aan het bouwen van een groot silopark. Nadat dit silopark enkele jaren heeft gediend als overslagstation, werd deze uitgebreid met een menginstallatie. Door het toevoegen van een menginstallatie aan het silopark was het mogelijk voor MPG om producten zelf te gaan ontwikkelen en produceren.

Met cement als hoofdcomponent werden verschillende producten voor de infra en ruwbouw in de markt gezet en waar nodig mobiele silo’s meegeleverd om wachttijden op de bouw te verkleinen. Deze mobiele silo’s staan tevens door heel Nederland verspreid als afhaalstation voor kleinere afnemers.

Aangezien er meerdere raakvlakken zijn met deze activiteiten en de afbouwsector waar veel technische mortels gebruikt worden, is er door MPG geïnvesteerd in een bedrijfshal, afzakinstallatie en modern laboratorium voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Deze technische mortels worden door MPG online verkocht onder de naam MPG Mortel BV via Drogemortel.nl. Voorbeelden van de droge mortels die op dit moment gemaakt worden zijn tegellijm, snelcement, (snel)beton, egalistatiemortel en hardstof-instrooimiddel.

“De menginstallatie zorgde ervoor dat we zelf producten konden gaan ontwikkelen en produceren.”

Sinds 1 juli 2021 is MPG zich gaan toeleggen op de markt van hulp- en vulstoffen ten behoeve van de betonmortelindustrie. Deze nieuwe activiteit sluit naadloos aan op de behoefte van onze bestaande klantenkringen en biedt tevens perspectief aan markt- en applicatieontwikkelingen ten aanzien van de producten welke medio 2022 uit de MPG maalfabriek beschikbaar komen. De markt van hulp- en vulstoffen wordt bediend door MPG Solutions BV.

Nederlandse producent

Aangezien wij online verkopen, zonder tussenkomst van een handelaar of bouwmarkt, profiteer jij hiervan als eindgebruiker.

Korte lijnen

Vragen via de telefoon of de mail komen direct bij ons terecht en proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden.

Snelle levering

We hebben een uitgebreide voorraad en zorgen dat bestellingen doorgaans binnen 1-2 werkdagen verzonden worden.

Heb je een vraag over tegellijm, betonmortels of Beton Ciré? 
Aarzal niet en contacteer ons! We denken graag mee.

Ons team

Gerrit Drenth

Directeur

Robert Hurkmans

Directeur

Bas Gerrits

Techniek & Ontwikkeling

Lobke Beens

Marketing & Communicatie

Theo Rutten

Hoofd productie

Ayleen Jansen

Marketing & Sales

Richard Nogarede

Productie

René Hendriks

Transport

Tom Thijssen

Tom Thijssen

Productie