Producten

MPG beschikt over een zeer ruim assortiment waarin producten zoals smeervloercement, bindmiddelen voor de bodemstabilisatie en technische mortels te vinden zijn.

Webshop

MPG is de eerste Nederlandse producent van cementgebonden mortels die haar producten direct online aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk om zeer voordelig en eenvoudig van de producent te kopen.

Diensten

Bij MPG is het mogelijk om mobiele silo’s op locatie te huren door heel Nederland. Daarnaast biedt MPG de mogelijkheid om je producten te laten mengen of af te laten zakken in 25kg zakken.

Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Om dat te kunnen waarborgen is er een modern laboratorium opgezet in Heijen voor kwaliteitscontrole en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Koop direct van de producent

MPG is producent van cementgebonden mortels. Aangezien wij direct verkopen, zonder tussenkomst van een handelaar of bouwmarkt, profiteer jij hiervan als eindgebruiker.

Snelle levering door heel NL

Dankzij een uitgebreide voorraad, eigen materieel voor transport en een samenwerking met DHL kunnen wij onze klanten een snelle levering door heel Nederland bieden.