Oprichting MPG Mortel

Aangezien de activiteiten van MPG meerdere raakvlakken hebben met de afbouwsector waarin veel gebruik wordt gemaakt van technische mortels, zag MPG een nieuwe uitdaging. Er werd geïnvesteerd in een bedrijfshal, afzakinstallatie en modern laboratorium. Deze investering heeft ertoe geleid dat MPG onder de naam MPG Mortel verschillende technische mortels produceert en online verkoopt.

Bouw voorraadsilo’s gereed product

Voorheen was het alleen mogelijk om vrachtwagens te laden onder de menger. Dankzij de bouw van voorraadsilo’s kunnen vrachtwagens direct geladen worden, wat zorgt voor een tijdwinst van 30 minuten per vrachtwagen! Daarnaast bieden de voorraadsilo’s ook een stukje zekerheid aangezien er bij een storing altijd een voorraad beschikbaar is.

Oprichting MPG

Aan de overslag silo’s werden meerdere grondstof silo’s en een menger toegevoegd. Hierdoor was het mogelijk om producten zelf te gaan ontwikkelen en produceren. Zowel AVG als Mobigroep BV hadden behoefte aan een menginstallatie voor droge poeders en mortels. De keuze om samen verder de markt te betreden, was dan ook snel gemaakt. Hieruit is […]

Start bouw silopark

Allereerst werden er twee overslag silo’s van Mobigroep BV gekocht door AVG.