Leveren & verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór half 11 worden gedaan, proberen wij de volgende dag te verzenden. Het lukt ons echter niet om dit altijd na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid, grootte en het gewicht. Dit wordt automatisch in uw winkelmand berekend. Voor bestellingen met een gewicht van 0,250kg tot 30kg wordt €8,95 in rekening gebracht. Voor bestellingen van 30kg tot 1800kg wordt €49,50 in rekening gebracht. Bestellingen boven de 1800kg worden gratis geleverd.

 

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal uw bestelling binnen 2 werkdagen geleverd moeten zijn. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet altijd garanderen.